Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، احمد وحیدی وزیر کشور امروز ۵ بهمن در پایان جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در جلسه امروز سه شنبه موضوعات متعددی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. نخست، اُمیکرون و شدت شیوع آن بررسی شد و در همین راستا تاکید شد رعایت مقررات بهداشتی مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی تردید اگر در رعایت این مورد کوتاهی کنیم شیوع اُمیکرون و افزایش بستریها دردسرساز خواهد شد.

آمار ۱۷ درصدی تزریق دوز سوم

وی افزود: از همه شهروندان درخواست می‌کنیم به شدت مراقبتهای بهداشتی را  مورد توجه قرار دهند. مدیریت هوشمند وجود دارد اما عادی سازی اوضاع نباید انجام شود لذا همه مراکز درگیر که تجمع در آن وجود دارد همچون تالارهای غذاخوری، مراکز حمل و نقل عمومی، آموزشی و... باید رعایت کنند، البته یکی از آنها زدن واکسن است واکسن دُز دوم تکمیل شود و دُز سوم را دنبال کنیم. متأسفانه براساس گزارشها تزریق دُز سوم ۱۷ درصد اعلام شده است که باید افزایش پیدا کند چرا که ایمنی بیشتر و اطمیان بخشی را ایجاد می‌کند.

سرانجام حضوری شدن آموزشگاه‌ها

حمیدی گفت: مراکز آموزشی غیر از کلاسهای درس که حضوری شدن آنها پیگیری می شود. برنامه های فوق برنامه را که نیاز به تجمع دارد به زمان دیگری موکل کند. در حقیقت سایر اجتماع هایی که نیاز به دورهمی دانشجویان و دانش اموزان دارند باید به وقت دیگری موکل شود. همچنین در مورد تالارها حتما باید قوانین فاصله اجتماعی پیش بینی شده رعایت شود.

وی ادامه داد: در مورد سفرهای خارجی موضوع همچنان پیگیری می شود؛ لذا افرادی که وارد کشور می شوند باید تاییدیه بهداشتی، تزریق واکسن و گواهی پی سی آر منفی باید داشته باشند که مقرر شد هلال احمر مراکز معتبر اخذ گواهی "پی سی آر" را اعلام کند و وزارت راه و شهرسازی به ایرلاینها اعلام کند تاییدیه‌های معتبر د ر مورد تستهای پی سی آر از این مراکز اخذ شود.

بیشتر بخوانید: 

افزایش موارد بستری و تغییر رنگ برخی شهرها | جماعتی: اشتیاق مردم به واکسن کاهش یافته | ۳ دوز واکسن چند درصد جلوی بستری شدن را می‌گیرد؟  آغاز واکسیناسیون علیه کرونا برای ۹ تا ۱۲ ساله‌ها از امروز | فقط امکان تزریق ۲ نوع واکسن وجود دارد  هشدار؛ افزایش موارد ابتلا و بستری در مراکز درمانی | بخش کرونای بیمارستان‌ها در آستانه تکمیل ظرفیت!

وزیر کشور در خصوص مترو نیز گفت: باید سازوکار رعایت شیوه نامه های بهداشتی مورد توجه قرار گیرد در مدیریت هوشمند افرادی که از قبل بلیت تهیه می کند حتما باید واکسن زده باشند و برای جلوگیری از معطل شدن در مترو شهروندان این  موارد را رعایت کند.

متصل شدن آزمایشگاه‌های کرونا به سامانه هوشمند

وزیر کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه در این جلسه بحثهای آموزشی مرور شد افزود: ۵ مرحله مدیریت هوشمند تاکنون اعمال شده و همه مراحل دنبال می شود. در مورد حمل و نقل برون شهری ۲۷۰۰ شرکت وجود دارد که باید به سامانه هوشمند متصل شوند و این کار گام به گام انجام می شود همچنین ۷ هزار آزمایشگاه نیز ظرف 2 هفته آینده باید به سامانه هوشمند متصل شود.

بازگشت محدودیت‌های کرونا

وزیر کشور در پاسخ به سوالی در خصوص بازگشت محدودیتها در صورت افزایش شهرهای قرمز و نارنجی در رنگ بندی کرونایی گفت: بی تردید این اتفاق خواهد افتاد اگر تعداد شهرهای نارنجی و قرمز در کشور بیشتر شود. فعلا یک شهر نارنجی داریم که اگر رعایت نشود و اُمیکرون شدت پیدا کنند محدودیتها برمی گردد لذا رعایت دقیق پروتکل‌ها باید به گونه‌ای باشد که نیاز به بازگشت محدودیت‌های سابق نداشته باشیم.

کد خبر 652604 برچسب‌ها سردار احمد وحیدی- وزیر کشور احمد وحیدی وزارت کشور اميكرون ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سردار احمد وحیدی وزیر کشور احمد وحیدی وزارت کشور اميكرون ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران سامانه هوشمند وزیر کشور ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۷۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،محمد علی مجذوبی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دُز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دُز واکسن تزریقی می‌شود.

او گفت: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان افزود: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

مجذوبی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، گفت: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • خوش‌بینی پاکستان درباره تکمیل خط‌ لوله گاز با ایران به‌رغم هشدار آمریکا
  • هشدار احمدیان به کشور‌های میزبان مراکز امنیت سایبری صهیونیستی