Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت:فارغ از نوع واکسن هر چه واکسیناسیون افراد کامل باشد به مراتب شرایط بهتری در ایمنی دارند، به طوری که افرادی که سه دز را تزریق کرده‌اند، ایمنی بالای ۹۰ درصد را خواهند داشت و از ابتلا به فرم شدید بیماری مصونیت خواهند داشت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت‌های تحقیقاتی در حوزه سلامت اظهار داشت: در تحقیقات و فناوری در حوزه سلامت ضمن تاکید بر تولید دانش و مرجعیت علمی، بر حل مشکل و تولید فرآورده‌های دارویی و تجهیزات پزشکی و رفع مشکل بر اساس پروتکل‌ها تأکید داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به ساختار معاونت تحقیقات وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مدیران کل فناوری و نوآوری داریم که نیاز‌ها را توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی رصد می‌کنند، ضمن اینکه مدیرکل تحقیقات فعالیت دارد و نیاز‌های تحقیقاتی را رصد می‌کند تا بتوانیم در این خصوص فعالیت‌هایی را داشته باشیم، ضمن اینکه باید بدانیم کرونا از زمان پیدایش دستخوش یکسری تغییرات و جهش‌هایی شده است و این کار را برای بقای خود انجام می‌دهد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به آخرین جهش‌ها در ویروس کرونا ابراز داشت: آخرین جهش مربوط به اومیکرون است که سرعت انتشار آن به شدت افزایش پیدا کرده، به طوری که ما زمانی که فرم دلتا را داشتیم متاسفانه روزانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ نفر را از دست می‌دادیم، اما در نوع اومیکرون سرعت سرایت بسیار بالاست به شکلی که در دلتا متوسط یک فرد مبتلا می‌توانست در ۵ تا ۶ روز افراد کنار خود را مبتلا کند، اما در نوع اومیکرون به ۱.۵ تا ۳ روز کاهش پیدا کرده است.

پناهی با بیان اینکه در نوع دلتا ریه بیشتر درگیر می‌شد، خاطرنشان کرد: در نوع اومیکرون سرعت انتشار بسیار بالاست؛ ضمن اینکه باید توجه کنیم که ما واکسن‌های مختلفی را در کشور تولید کرده‌ایم.

وی با طرح این پرسش که جایگاه واکسن‌ها در ایجاد مصونیت مقابل کرونا چیست، ابراز داشت: تحقیقات نشان داده که بالاترین ایمنی وقتی ایجاد می‌شود که فرد به کرونا مبتلا شود، حالا در چنین شرایطی وقتی فرد مبتلا شده واکسن را نیز تزریق کند، ایمنی افزایش پیدا می‌کند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه افراد باید حداقل ۳ ماه از تزریق واکسن نوبت دوم برای دز یادآور اقدام کنند، تاکید کرد: فارغ از نوع واکسن هر چه واکسیناسیون افراد کامل باشد به مراتب شرایط بهتری در ایمنی دارند، به طوری که افرادی که سه دز را تزریق کرده‌اند، ایمنی بالای ۹۰ درصد را خواهند داشت و از ابتلا به فرم شدید بیماری مصونیت خواهند داشت.

پناهی یادآور شد: واکسیناسیون در برابر افرادی که اصلا واکسن تزریق نکرده‌اند از نظر میزان ابتلا، شدت بیماری، و بستری در بخش آی سی یو به شدت کاهش پیدا می‌کند، ضمن اینکه باید به این نکته توجه کنیم که اکنون بهترین ایمنی واکسیناسیون کامل است. البته به این معنا نیست که فقط واکسن موثر است، بلکه استفاده صحیح از ماسک و انجام واکسیناسیون کامل نقش بسیار مهمی دارد.

وی با بیان اینکه اکنون فرم غالب کرونا در کشور نوع اومیکرون است، افزود: واکسیناسیون نقش به سزایی در حفاظت از ابتلا به کرونا دارد و باید بدانیم واکسیناسیون میزان ابتلای افراد را خیلی کم نمی‌کند، اما شدت، میزان بستری و بستری در مراقبت ویژه را به طور قابل قبولی کم خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دز سوم کرونا امیکرون سویه غالب معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نوع اومیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۹۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی