Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ بررسی رفتار ویروس منحوس در ۲۴ ماه گذشته نشان می‌دهد هربار پیک تازه‌ای در کشور ایجاد شده در واقع سه فاز مختلف از روند بیماری در سراسر ایران تجربه شده که در پیک ششم شواهد نشان می‌دهد هنوز با قله بستری‌های سرپایی فاصله داریم. - اخبار استانها -

به‌گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، بررسی‌های علمی در دوسال اخیر که ویروس منحوس مهمان ناخوانده کشورمان شد نشان می‌‌دهد با شکل‌گیری هر پیک از بیماری در واقع سه فاز مختلف تا رسیدن به شرایط عادی تجربه شده است و به گفته کارشناسان بررسی رفتار ویروس در هر یک از این فازها بیانگر اتفاق‌های چند روز آینده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان بهداشت و درمان در این زمینه معتقند فازهای یاد شده به ترتیب با اوج‌گیری نرخ ابتلا در موارد بستری سرپایی خودنمایی می‌کند و به دنبال آن شاهد شکل‌گیری افزایش معناداری در موارد بستری در بخش مراقبت‌های ویژه خواهیم بود و آخرین حلقه از این فاز در جهش ناگهانی موارد فوتی ناشی از بیماری دیده می‌شود.

به گفته این گروه آنطور که تحقیقات نشان می‌دهد هر یک از این فازها در پیک‌های کرونایی معمولاً براساس عملکرد و سرعت سرایت نوع ویروس فعال در سطح کشور از حدود یک هفته تا 14 روز با یکدیگر فاصله دارند به این صورت که درشرایطی که شاهد روند افزایشی فاز یک یعنی موارد بستری سرپایی می‌شویم تقریباً بعد از گذشت دوره یاد شده _ بین هفت تا 14 روز _ فاز دوم فعال شده و روند افزایشی را تجربه می‌کند و درعین حال که فاز قبل با رسیدن به نقطه اوج خود یا همان قله سیر نزولی یا حداقل ثابتی به خود می‌بیند و این چرخه تا پایان پیک ادامه دارد.

کارشناسان بهداشت و درمان با اشاره به این روند و البته پیک ششم که اکنون در ابتدای آن قرار داریم معتقدند هنوز به قله فاز اول پیک ششم نرسیده‌ایم و با درنظر گرفتن روند فعالیت ویروس امیکرون که سرعت سرایت بسیار بالایی دارد احتمالاً در هفته جاری یا حداکثر اواسط هفته آینده قله فاز یک پیک ششم یعنی افزایش نرخ بستری سرپایی را تجربه می‌کنیم به دنبال آن روند صعودی در فازهای بعدی تا پایان پیک آغاز می‌شود که رفتارشناسی ویروس منحوس نشان می‌دهد پایان پیک احتمالاً نیمه فروردین 1401 خواهد بود.

در این زمینه وزیر بهداشت نیز روز گذشته رسماً این روند را تایید کرد و اظهار داشت: اکنون 12 درصد تخت‌های بیمارستانی و 23 درصد تخت‌های ویژه بیمارستان‌های کشور در اختیار بیماران کرونایی است و برای فازهای بعدی پیک فعلی برنامه‌ریزی شده است.

بهرام عین‌اللهی در ادامه گفت: هر موج جدید کرونا سه پیک ایجاد می‌کند. اولین پیک مربوط به مراجعات سرپایی، دومین پیک مربوط به بستری‌ها و سومین پیک مربوط به فوتی‌هاست.

عین‌اللهی تصریح کرد: در سویه جدید امیکرون، هنوز به پیک اول یعنی اوج بستری‌های سرپایی نرسیده‌ایم ولی به زودی این پیک فرا‌ می‌رسد و براساس مدل‌های مطرح شده برای آن برنامه‌ریزی شده است. 

از سوی دیگر کارشناسان با اشاره به آمارهای روزانه می‌گویند: با توجه به فازهایی که در هر پیک تعیین شده نباید به آمارهای کوتاه مدت بسنده کرد و براساس آنها سیاست‌گذاری کرد چون آتش زیر خاکستر ویروس منحوس آنهم با نوع جهش یافته آفریقایی می‌تواند غافلگیر کننده باشد. به این ترتیب اگرچه روند نزولی آمارهای کرونایی در 24 ساعت گذشته دیده می‌شود اما واقعیت امر اینجاست که همواره امیکرون فعال و درحال گسترش قلمروی فعالیتش در سراسر ایران است.

به گفته این گروه در شرایط فعلی با درنظر گرفتن اینکه کودکان ظاهرا هدف اصلی ویروس منحوس قرار گرفته‌اند بهترین راهکار برای مقابله با شکل‌گیری چرخه انتقال این است که والدین با رعایت اصول و پروتکل‌های بهداشتی و البته با درنظر گرفتن نظر ستاد ملی مقابله با کرونا نسبت به واکسیناسیون فرزندان خود اقدام کنند تا با این کار علاوه بر حفظ سلامتی گروه سنی یاد شده بگونه‌ای شرایط مهیا شود که خوشه‌های بیماری در خانواده‌‌ها ایجاد نشود.

487 بستری جدید در بیمارستان‌ها/ امیکرون در استان فارس یکه‌تازی می‌کندجولان سویه امیکرون در سایه عادی‌انگاری‌ها در استان کرمان؛ از افزایش 6 برابری بیماران تا عدم استقبال از واکسیناسیون دوز سوماوج‌گیری امیکرون در استان فارس؛ همه برنامه‌های اعیاد ماه رجب تعطیل شدامیکرون و دلتا در حال شیوع حداکثری در استان هرمزگان/ فوتی‌های کرونا 30 درصد افزایش یافته است + فیلم

استان اصفهان/ 334 بیمار جدید در 24 ساعت گذشته

پژمان عقدک در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت کرونا در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته 334 مورد مثبت ابتلای قطعی گزارش شده است.

وی افزود: در همین بازه زمانی 835 تست کرونا در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گرفته شده که از این میزان  334مورد مثبت اعلام شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر 1268 بیمار کرونایی بستری هستند، گفت: در شبانه‌روز گذشته 152 بیمار به بیماران بستری اضافه شدند و  103 بیمار هم ترخیص شدند.

عقدک تصریح کرد:183  نفر هم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال وخیم‌تری نسبت به بقیه بستری‌ها دارند.

وی ادامه داد:  9 مورد فوتی کرونا در 24 ساعت گذشته گزارش شده که  7 مورد آن قطعی و2 مورد مشکوک به کرونا بودند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به مجموع بیماران کرونایی بستری شده از ابتدا تا کنون، اظهار داشت:  196 هزار و 423 بیمار در اثر ابتلا به ویروس منحوس کرونا بستری شدند که از این تعداد 131 هزار و 901 نفر بهبود و 6 هزار و 457 نفر فوت کردند.

استان ایلام/ تمام شهرستان‌ها در وضعیت قرمز

محمد کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد 75 هزار و 622 نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند.

وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی 202 مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه در حال حاضر 139 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در 24 ساعت اخیر 36 بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبود یافته‌ها 70 هزار و 358 نفر بوده است.

کریمیان گفت: در 24 ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان گزارش نشده و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا کنون یک هزار و189 نفر بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در ادامه به آخرین وضعیت رنگ بندی‌های شهرستان‌های استان ایلام اشاره کرد و گفت: تمامی شهرستان‌های استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

وی افزود:در جلسه  ستاد کرونایمقرر شد غیر حضوری شدن مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی به مدت یک هفته دیگر یعنی تا پایان شنبه هفته آینده تداوم پیدا کند.

بر اساس این گزارش در این بازه زمانی  عوامل اجرایی در مدارس برای رفع مشکل حضور داشته باشند اما مدارس عشایر و روستا ها زیر 50 دانش آموز بصورت حضوری فعالیت داشته باشند و وضعیت مهد کودک ها نیز با نظر شورای مدرسه تعیین می شود.

استان بوشهر/ 233 مورد بستری در مراکز درمانی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر رعایت دستورالعمل‌های برای مقابله با کرونا تأکید کرد و اظهار داشت: با توجه به افزایش مسافرت به استان بوشهر ضرورت دارد شیوه‌نامه‌های بهداشتی بر اساس برنامه تدوین شده در همه ابعاد رعایت شود.

احمد یزدان‌پناه روند ابتلا به بیماری کرونا در استان بوشهر را صعودی دانست و بیان کرد: اکنون از 10 شهرستان استان 50 درصد آن در وضعیت قرمز 20 درصد نارنجی و مابقی در شرایط زرد قرار دارند.

وی با بیان اینکه روزانه بیش از 70 بیمار کرونایی جدید در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری می‌شود خاطر نشان کرد: 81 بیمار جدید کرونایی روز گذشته شناسایی شدند و اکنون تعداد بیماری بستری در بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر به 233 بیمار رسیده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه اکنون 26 بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند افزود: از مجموع موارد بستری در بخش مراقبت‌های ویژه کرونایی، 8 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارد.

یزدان‌پناه با اشاره به ثبت فوت 7 بیمار کرونایی دیگر در استان بوشهر خاطر نشان کرد: در 2 سال گذشته 2 هزار و 72 بیمار کرونایی در استان بوشهر فوت کرده‌اند که اکنون در پیک ششم کرونا فوت بیماران کرونایی افزایش یافته است.

وی با تأکید بر لزوم انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون 100 هزار و 200 نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

استان کرمان/ تعداد بیماران قطعی از مرز 500 نفر گذشت

روند افزایشی شیوع کرونا در استان کرمان در پیک ششم، همچنان ادامه داشته و در حال حاضر حدود 840 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان کرمان بستری است که از این تعداد بیش از 500 بیمار استان بستری قطعی کرونا بوده و تست مثبت دارند.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌ پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19 تا ظهر روز قبل اظهار داشت: در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 504 مورد است.

وی ادامه داد: از این تعداد 326 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 40 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 56 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 20 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 62 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 149 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: با فوت 8 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان، مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 5 هزار و 312 مورد رسیده است.

صحبتی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان دو میلیون و 246 هزار و 996 مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را یک میلیون و 973 هزار و 873 مورد و در نوبت سوم 712 هزار و 774 دوز تزریق شده است.

استان هرمزگان /4 فوتی در یک روز اخیر

فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان صبح امروز در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا در هرمزگان اظهار داشت: شیوع بیماری کرونا و سویه دلتا و امیکرون در استان هرمزگان زیاد شده و متاسفانه طی 24 ساعت گذشته نیز 4 نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: جانباختگان 4 آقا 76 تا 81 ساله از شهرستان‌های رودان، بندرخمیر و بندرعباس بودند. 

وی تصریح کرد: بدین ترتیب در سی‌امین روز بهمن ماه جمع جانباختگان این بیماری در استان به 2 هزار و 526 نفر افزایش یافت. 

نوروزیان گفت: با بستری شدن 84 بیمار جدید شمار کل بستری های کرونا در استان به 329 نفر رسید اکنون 57 بیمار در بخش آی سی یو بستری هستند و حال 11 نفر از آنها وخیم است. 

علی رئوفی جانشین رئیس ستاد کرونای استان هرمزگان نیز در این رابطه گفت: براساس آخرین رنگ بندی کرونایی 10 شهرستان هرمزگان در وضعیت قرمز قرار گرفته است و 3 شهرستان سیریک، بوموسی و بشاگرد نارنجی شد. 

وی افزود: بیشتر فوتی‌ها به علت تزریق نکردن واکسن بوده است.

 

 

درحال تکمیل... .

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن برکت واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا واکسن برکت واکسن ایرانی کرونا مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیمارستان های استان بخش مراقبت های ویژه بیماری کرونا بیمارستان ها 24 ساعت گذشته استان کرمان استان بوشهر کرونا در استان استان هرمزگان بیمار کرونایی بستری هستند استان ایلام موارد بستری ویروس منحوس حال حاضر نشان می دهد شهرستان ها بیمار جدید بستری ها پیک ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش پیاده روی در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، جمعی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و جمع زیادی از مردم شهر یاسوج در آخرین روز هفته سلامت که باشعار سلامت خانواده، غذای سالم و ورزش همگانی نامگذاری شده بود مسیر امامزاده عبدالله (ع) تا آبشار یاسوج را پیاده روی کردند.
در این همایش به قید قرعه به شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در پایان این مراسم با گرامیداشت هفته سلامت، این مناسبت را فرصت مغتنمی برای یادآوری نعمت سلامتی برشمرد و گفت: مراقبت از سلامتی، قدردانی از این نعمت بزرگ خدادادی است که همواره باید مدنظر قرار دهیم. 
جاودان سیرت با بیان اینکه ورزش همگانی یکی از پایه های اصلی سبک زندگی سالم است و باید به روش های مختلف این فرهنگ در جامعه نهادینه شود افزود: امیدواریم با اجرای این برنامه‌ها که با هدف تقویت سلامتی و افزایش نشاط اجتماعی برنامه‌ریزی شده در تحقق رسالت حرفه‌ای و خانوادگی خود نیز موفق باشیم. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • هیولای کنکور را با افتخار برپا کردیم!/دیپلماسی را نادیده نگیریم/كريدور عراق-اردوغان- اروپا
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن
  • اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • معرفی کتاب «فیزیک خداباوری»
  • نقشه شهر دار الخلافۀ ناصری تهران + عکس