Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر «بهرام دارایی» روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، با بیان اینکه حدود ۲۱۰ میلیون واکسن کرونای داخلی و خارجی تا به حال تهیه شده و ۸۵ درصد افراد واجد شرایط واکسیناسون در کشور نیز واکسینه شده‌اند، افزود: برنامه‌ریزی‌هایی برای تزریق دُز چهارم واکسن برای افراد در معرض آسیب انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ۲۱ شرکت وارد حوزه تولید واکسن با پلتفرم‌های مختلف شده‌اند و واکسن برکت در حال گذراندن تاییدیه خود از سازمان بهداشت جهانی است و بقیه واکسن ها در نوبت ارزیابی هستند.

وی افزود: شرکت‌های تولیدی واکسن در کشور توان تولید ۵۰ میلیون دُز در ماه را دارند.

وی ادامه داد: در بحث اُمیکرون چون نگران جمعیت کودکان بودیم، اهتمام ویژه‌ای در بحث تجهیز تخت‌های ویژه مراقب کودکان و نوزادان (nicu) و (picu) داشتیم که تا پایان سال تخت های picu (کودکان)به ۵۰۰ تخت خواهد رسید.

از پیک ششم کرونا عبور کرده‌ایم

معاون وزیر بهداشت در ادامه سخنانش گفت: به خواست خدا قله پیک ششم را رد کرده‌ایم و توان کشور در کنترل پیک ششم عالی بود و امیدواریم این کاهش استمرار پیدا کند.

وی افزود: فکر می‌کردیم این پیک خیلی بدتر از این باشد، با توجه به آمار، وضعیت کشور به دلیل کارهای انجام شده از قبل و واکسیناسیون، خیلی بهتر از کشورهای دیگر بودیم.

دکتر دارایی با اشاره به درخشش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی در زمینه های مختلف خوش درخشیده و یک دانشگاه کامل و مستقل است و توسعه رشد آن به خوبی ادامه دارد.

وی افزود: در بحث جذب دانشجویان خارجی و توریسم درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خوب عمل کرده است و همچنان جای بهتر شدن دارد. مطمئنا با توسعه زیرساخت های استان، دانشگاه توان خیز برداشتن برای کارهای بزرگتر برای منطقه غرب کشور را دارد.

وی اضافه کرد: استان کرمانشاه ظرفیت‌های خوبی درزمینه غذا و دارو دارد و توان پوشش کل منطقه را دارد و جزو استانهای ویژه ما در این حوزه است.

جهش حوزه آموزش پزشکی کشور مطلوب است

معاون وزیر بهداشت گفت: از زمان جدایی آموزش پزشکی از وزارت علوم خیزی برای تربیت متخصصین در رشته های مختلف برداشته شد که در حال حاضر ثمره آن قابل لمس است. وزارت بهداشت با این اتفاق هم در خصوص رشد علمی، فناوری و تربیت نیروی انسانی توانست موفق باشد و امیدواریم این موفقیت ادامه دار باشد.

وی با اشاره به رییس پیشین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: دکتر مرادی یکی چهره های برجسته استانی و کشوری است که خدمات بزرگی را در حوزه بهداشت و درمان انجام داده است. در حوزه تجهیز دکتر مرادی خوب عمل کرده و این یک مزیتی بزرگ برای استان است.

معاون وزیر بهداشت همچنین با اشاره به رییس جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: نیروی جوانی، تجربه و علم در دکتر محمدی جمع شده است تا بتواند مسیر توسعه دانشگاه علوم پزشکی استان را همواره ادامه دهد و مطمئنا با پشتوانه دکتر محمدی با سرعت بیشتر ادامه پیدا خواهد کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ششم بهمن امسال در حکمی دکتر «قباد محمدی» را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه منصوب کرد.

محمدی استاد داروسازی، متولد ۱۳۵۸ در شهرستان اسلام آبادغرب است.

دکتر محمدی که سال ۱۳۸۹ به عنوان عضو هیات علمی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد، دارای کرسی و مرتبه استاد تمامی در این دانشکده است.

از سوابق اجرایی وی می توان به ریاست دانشکده داروسازی کرمانشاه در سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۱، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۴، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ و معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سال ۱۳۹۶ تاکنون اشاره کرد.

پیش از این دکتر محمودرضا مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه سازمان غذا و دارو کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه سازمان غذا و دارو کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه سازمان غذا و دارو کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وزیر بهداشت آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۸۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درجلسه بررسی مشکلات بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان با اشاره به کمبود پزشک متخصص در بخش بهداشت ودرمان استان گفت: سال گذشته ۹۷ پزشک متخصص در ۴۱ بیمارستان استان اصفهان به کار گرفته شدند که بیشتر آنها جذب بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان شدند.
شاهین شیرانی به تامین پزشک عمومی در بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان هم اشاره کرد و افزود با به کارگیری پزشکان بخش خصوصی کمبود نیروی پزشک عمومی در شیفت شب این بیمارستان مرتفع خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد هم گفت: در سفر سال گذشته وزیر بهداشت و درمان به شهرستان گلپایگان مقررشد، این بیمارستان در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار گیرد تا امکانات وتجهیزات آن تامین شود، اما تاکنون این واگذاری اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان در حال حاضر به عنوان درمانگاه خیریه به بیماران ارائه خدمت می‌کند، افزود: وزارت بهداشت سال گذشته ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد اختصاص داد، که بخش‌های اورژانس و درمانگاه این بیمارستان بازسازی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تعمیر دستگاه‌های سی تی اسکن و دیگر دستگا‌های پزشکی را وظیفه دانشگاه علوم پزشکی برشمرد و گفت: در اسرع وقت دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام حسین (ع) تعمیر و به بیماران خدمات ارائه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان