Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ در شرایطی که اخبار حکایت از مهار پیک ششم در برخی استان‌ها دارد تغییر نرخ مبتلایان روزانه بیانگر این نکته است که هنوز شرایط به تثبیت نرسیده و درصورت عادی انگاری یکباره شرایط به سمت بحرانی شدن پیش می‌رود. - اخبار استانها -

به‌گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، بررسی‌های آماری و تحقیقات مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا نشان می‌دهد پیک ششم در برخی مناطق کشور تقریباً مهار شده و شاخص‌ها روند نزولی به خود گرفته‌اند اما واقعیت امر اینجاست که هنوز شرایط تثبیت شده نیست و درصورت عادی انگاری ممکن است یکباره بحرانی شدن شرایط را تجربه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه کارشناسان و متخصصان بهداشت و درمان تاکید می‌کنند، حاصل مدیریت شرایط در چند ماه اخیر توسط دولت سیزدهم بوده و سطح بالای واکسیناسیون بحران امیکرون را مدیریت شده کرد، این درحالی است شدت سرایت بالای ویروس امیکرون می‌تواند این روند را در سایه عادی انگاری با چالش روبرو کند.

این گروه معتقدند اگرچه اکنون به گفته مقامات مسئول روند کنترل شده بوده ولی نباید هموطنان بگونه‌ای رفتار کنند که عادی انگاری تمام سیاست‌گذاری‌های دولت و مسئولان در راستای مدیریت کم هزینه کرونا را با مشکل مواجه کرده و دوباره بحران آفرینی شود.

به گفته کارشناسان و متخصصان بهداشت و درمان نشانه‌های عادی انگاری در کاهش سطح رعایت پروتکل‌های بهداشتی نمایان شده و رسیدن آن به زیر سطح 55 درصد زنگ هشداری در عدم بهبود شرایط در ماه‌های آتی است چون نوسان‌های نرخ ابتلای روزانه و موارد بستری نشان می‌دهد در سایه عادی انگاری امیکرون توانایی غافلگیر کردن همه را دارد.

از سوی دیگر نکته‌ای که باعث عادی انگاری در میان برخی هموطنان شده مرتبط با تکمیل دز واکسیناسیون است و گروهی براین باورند که تزریق سومین دز واکسن کرونا مصونیت کامل در افراد ایجاد کرده و مانع از ابتلای آنها به بیماری خواهد بود درحالی که این تصور کامل اشتباه و غیر اصولی است، چون تحقیقات و بررسی‌های علمی نشان داده حتی افرادی که سه دز واکسن هم دریافت کرده‌اند می‌توانند ناقل بوده و زمینه ایجاد خوشه‌های بیماری را می‌کنند.

علیرضا زالی در این زمینه چندی پیش در گفت‌وگو با رسانه‌ها رسما اعلام کرد: مطالعات نشان می‌دهد که واکسن دز سوم یا شانس ابتلا را به حداقل می‌رساند یا اگر هم فرد مبتلا شود، نوع خفیف‌تر سویه امیکرون را می‌گیرد و احتمال بستری یا مرگ و میر فرد به طور چشمگیری کاهش پیدا می‌کند، اما مانعی برای ناقل بودن افراد واکسینه شده نیست.

زالی درباره اینکه آیا فرد واکسینه شده می‌تواند به عنوان ناقل این ویروس باشد، تاکید کرد: این افراد همچنان می‌توانند به عنوان انتقال دهنده این بیماری باشند زیرا لباس و وسایل فردی هر فرد می‌تواند عاملی برای انتقال باشد و هیچ تولیدکننده واکسنی تاکنون این ادعا را نداشته است که با تزریق واکسن، فرد دیگر به عنوان ناقل این ویروس عمل نمی‌کند. البته بر اساس برخی شواهد و تحقیقات، خود فرد می‌تواند نسبت به ابتلا مصون شود.

وی تصریح کرد: ولی اگر در یک جامعه تعداد زیادی از افراد واکسینه شوند، چون چرخش ویروس متوقف می‌شود از این نظر هم انتقال و سرایت بیماری هم کاهش پیدا می‌کند.

فرمانده ستاد کرونای استان تهران همچنین تاکید کرد: در شرایط فعلی که برخی شواهد نشان می‌دهد پیک ششم در برخی مناطق سیر نزولی به خود گرفته نباید با عادی انگاری و بی‌توجهی به ناقلان بی‌علامت زمینه شکل‌گیری خوشه‌های جدید بیماری را مهیا کنیم.

آمار بستری‌ها و مرگ و میر ناشی از کرونا در اصفهان همچنان افزایشی استآمار مبتلایان به کرونا در استان بوشهر 50 درصد کاهش یافت/ وضعیت بیماران تا 2 هفته آینده بهتر می‌شود+فیلماستاندار سمنان: ظرفیت سمن‌ها و تشکل‌ها به‌منظور مقابله با کرونا استفاده شود

استان اصفهان/ 624 مورد ابتلای جدید ثبت شد

پژمان عقدک در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت کرونا در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته 624 مورد مثبت ابتلای قطعی گزارش شده است.

وی افزود: در همین بازه زمانی 1530تست کرونا در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گرفته شده که از این میزان 624 مورد مثبت اعلام شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر 1059 بیمار کرونایی بستری هستند، گفت: در شبانه‌روز گذشته155   بیمار به بیماران بستری اضافه شدند و 188 بیمار هم ترخیص شدند.

عقدک تصریح کرد: 187 نفر هم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال وخیم‌تری نسبت به بقیه بستری‌ها دارند.

وی ادامه داد:  19 مورد فوتی کرونا در 24 ساعت گذشته گزارش شده که  16 مورد آن قطعی  و 3 مورد مشکوک به کرونا بودند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به مجموع بیماران کرونایی بستری شده از ابتدا تا کنون، اظهار داشت:  198 هزار و 892  بیمار در اثر ابتلا به ویروس منحوس کرونا بستری شدند که از این تعداد 133 هزار و 788نفر بهبود و 6 هزار  و 498 نفر فوت کردند.

استان ایلام/ شناسایی 126 مورد ابتلای جدید

جاسم محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد 77 هزار و 320 نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند.

وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی 126 مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه در حال‌حاضر 82 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در 24 ساعت اخیر 13 بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبودیافته‌ها 73 هزار و 194 نفر بوده است.

محمدی گفت: در 24 ساعت گذشته یک مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان مربوط به شهرستان ایلام گزارش شده و مجموع فوت‌شدگان ناشی از کرونا تا کنون یک هزار و 207 نفر بوده است.

 

 

 

استان بوشهر/ کاهش 20 درصدی بیماران بستری در مراکز درمانی

احمد یزدان‌پناه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر از روند نزولی ابتلا به بیماری کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: کارشناسان بهداشتی درمانی اعتقاد دارند سویه اومیکرون رو به افول است که کاهش مبتلایان موید این ادعا است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به وضعیت مبتلایان بستری در بخش کرونایی استان پرداخت و با اشاره به کاهش 20 درصدی مبتلایان به بیماری کرونا خاطرنشان کرد: با روند نزولی بیماری تعداد موارد بستری در بخش کرونایی بیمارستان‌های استان به 168 بیمار رسید.

وی با اشاره به اینکه روز گذشته بیمار بخش کرونایی از بیمارستان‌های استان ترخیص شدند تصریح کرد: خوشبختانه روز گذشته 56 بیمار بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند که از این تعداد، ابتلای 27 مورد به کرونا مثبت، قطعی بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: در 24 ساعت گذشته 48 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند که ابتلای 11 مورد از آن‌ها به کرونا مثبت، قطعی بوده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون 28 نفر در بخش‌های مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی بستری هستند افزود: از مجموع موارد بستری در بخش‌‌های مراقبت‌های ویژه کرونایی، 22 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارد.

یزدان‌پناه از ثبت 3 مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا شامل 2 آقا با 71 و 57 سال و یک خانم 72 ساله خبر داد و افزود: تاکنون 2 هزار و 97 بیمار از ابتدای شیوع کرونا در استان بوشهر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر باتأکید بر رعایت شیوه‌نامه بهداشتی در برابر کرونا خاطر نشان کرد: برای حفظ شیب نزولی کرونا، رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی، تسریع در واکسیناسیون به ویژه کودکان و تزریق نوبت سوم واکسن کرونا ضروری است.

 

 

کاشان/ افول نسبی همه‌گیری در سراسر منطقه/ روز بدون فوتی

خوشبختانه با بهبود شرایط کاشان  در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارد اما این موضوع نشان از آن دارد که ویروس کرونا در منطقه کاشان همچنان جولان می‌دهد و تا حدودی از پیک ششم کرونا عبور کردیم.

مهدی دلاوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه طی 24 ساعت گذشته چهار بیمار جدید حاد تنفسی در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری شدند، اظهار داشت: از این تعداد سه بیمار در بیمارستان شهید بهشتی کاشان بستری شده و یک بیمار نیز در بیمارستان سیدالشهداء بستری شده و بیماری نیز در بیمارستان ثامن شهرستان آران و بیدگل بستری نشده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه بیماران بستری شده در کاشان حداقل 28 و حداکثر 68 سال سن دارند، افزود: در شهرستان آران و بیدگل نیز بیمار با سن 82 سال به عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شدند.

دلاوری با بیان اینکه تاکنون 128 بیمار حاد تنفسی در دو مرکز درمانی شهید بهشتی کاشان و سیدالشهداء آران و بیدگل بستری هستند، ابراز داشت: از این تعداد 100 بیمار در شهرستان کاشان و 28 بیمار نیز در شهرستان آران و بیدگل بستری شدند و از تعداد کل بیماران 22 بیمار به صورت موقت بستری شدند.

وی از بستری 28 بیمار حاد تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه در دو مرکز درمانی شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: طی 24 ساعت گذشته خوشبختانه هیچ بیمار حاد تنفسی در شهرستان کاشان و آران و بیدگل بر اثر کرونا جان خود را از دست نداده است.

دلاوری با بیان اینکه تعداد موارد مثبت جدید کرونا طی 24 ساعت گذشته در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل به 37 مورد می‌رسد، تصریح کرد: تعداد مراجعان به کلینیک‌های حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی 24 ساعت گذشته تعداد 213 بیمار به کلینیک حاد تنفسی مراجعه کرده و تاکنون شش هزار 939 نفر نیز در بخش بستری موقت پذیرش شدند.

وی ضمن تأکید بر رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی تأکید کرد: از تمامی شهروندان درخواست داریم پروتکل‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.

استان اردبیل/ مدیریت کم هزینه با تزریق دز سوم

سیدمحمد اعتماد اعجازی فرماندار اردبیل اظهار داشت: 93 درصد جمعیت اردبیل دز اول و 83 درصد دز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند ولی در تزریق دز سوم همچنان با آمار پایین روبه‌رو هستیم.

وی تصریح کرد: تنها 34 درصد اردبیلی‌ها دز سوم واکسن را تزریق کردند در حالی که بیش از 400 هزار نفر در نوبت تزریق دز سوم هستند که با مراجعه سریع باید تزریق دز سوم در پیشگیری و جلوگیری از مرگ و میرهای کرونایی انجام شود.

فرماندار اردبیل قطعیت تزریق دز سوم را در پیشگیری از کرونا و خطرات ناشی از امیکرون یادآور شد و گفت: بی‌درنگ باید اردبیلی‌ها در تزریق دز سوم پیشقدم شوند و در کنار آن خانواده‌ها تزریق واکسن برای کودکان را نیز مورد توجه قرار دهند.

اعتماد از افزایش مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در اردبیل خبر داد و افزود: ما همچنان با وضعیت نگران‌کننده پیک ششم روبه‌رو هستیم و در هفته اخیر به طور متوسط روزانه 4 تا 5 نفر فوتی کرونا داشتیم.

وی با بیان اینکه بر اساس آخرین رنگ‌بندی اردبیل دوباره به وضعیت قرمز باز گشته است، خاطر نشان کرد: در این ایام پایانی سال رعایت موازین بهداشتی بسیار ضروری است و در کنار استفاده از ماسک، باید تزریق دز سوم نیز انجام شود.

فرماندار اردبیل بی‌رحمی این ویروس خطرناک را یادآور شد و اضافه کرد: در آستانه سال نو همه باید مراقبت‌های لازم را در حوزه سلامت انجام دهند تا پیک ششم مهار شده و در تعطیلات نوروزی گرفتار این بیماری نباشیم.

اعتماداعجازی ادامه داد: با تغییر رنگ شهرهای استان خلخال، اصلاندوز و نیر به رنگ نارنجی درآمدند و سرعین و گرمی نیز از رنگ قرمز به زرد تغییر رنگ داده و بیله‌سوار نیز از نارنجی به زرد چهره عوض کرده و شهرهای پارس‌آباد و مشگین‌شهر در کنار اردبیل در وضعیت قرمز قرار دارند و کوثر و نمین نیز چهره زرد به خود گرفتند.

استان گیلان/ 106 مورد جدید بستری ثبت شد

براساس آخرین اعلام سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حال حاضر 603 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان گیلان بستری هستند و روند صعودی آمار بستری‌شدگان کرونایی همچنان در استان گیلان تداوم دارد.

طبق اعلام سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان 106 بیمار کرونایی جدید در شبانه‌روز گذشته به آمار بستری‌شدگان کرونایی در بیمارستان‌های استان گیلان افزوده شده‌اند که 125 نفر از این تعداد بیماران کرونایی حال مساعدی نداشته و بدحال هستند.

 همچنین 122 نفر از بیماران کرونایی در استان گیلان به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بستری هستند؛ لازم به ذکر است که آمار بیماران کرونایی در استان همچنان در تلاطم است.

طبق آخرین اعلام رنگ‌بندی شهرها تالش، رضوانشهر، ماسال، فومن، شفت، رشت، آستانه‌اشرفیه، لنگرود، املش و سیاهکل و خمام 11 شهرستان نارنجی گیلان و آستارا، بندرانزلی، صومعه‌سرا، رودبار، رودسر و لاهیجان 6 شهرستان قرمز استان هستند.

با توجه به اهمیت تزریق واکسن کرونا برای پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری در سطح جامعه و کاهش شدت علائم آن پس از ابتلا به کرونا در حال حاضر 472 پایگاه واکسیناسیون در سراسر استان به واکسیناسیون گروه‌های هدف در گیلان مشغول هستند.

 

استان هرمزگان/ ثبت 4 فوتی در 24 ساعت گذشته

فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان صبح امروز در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا در هرمزگان اظهار داشت: آمار بیماری در روزهای اخیر به جز در موارد جان باختگان رو به کاهش است، متاسفانه طی 24 ساعت گذشته نیز 4 نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند. 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: جانباختگان 2 آقا و 2 خانم در محدوده سنی 71 تا 74 ساله از شهرستان‌های بستک، بندرعباس و میناب بودند. 

وی تصریح کرد: بدین ترتیب در نهمین روز اسفند ماه جمع جانباختگان این بیماری در استان به 2 هزار و 554نفر افزایش یافت. 

نوروزیان گفت: با بستری شدن 65 بیمار جدید شمار کل بستری‌های کرونا در استان به 278نفر رسید اکنون 53 بیمار در بخش آی سی یو بستری هستند و حال 14 نفر از آنها وخیم است. 

 سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: از مردم می‌خواهیم با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و عید نوروز رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک را در دستورکار داشته باشند تا به سلامت جامعه کمک شود. 

درحال تکمیل... .

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن برکت واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا واکسن برکت واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و آران و بیدگل بیمارستان های استان پروتکل های بهداشتی آران و بیدگل بستری بیماران کرونایی بیماری کرونا بیمار حاد تنفسی مراقبت های ویژه طی 24 ساعت گذشته 24 ساعت گذشته کرونا در استان بیمارستان ها گفت وگو تزریق دز سوم حاد تنفسی بستری هستند استان گیلان استان ایلام واکسن کرونا عادی انگاری استان بوشهر بخش کرونایی حال حاضر نشان می دهد بستری شدند بیمار جدید بستری شده بستری شدن پیک ششم شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۵۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی های زن : «در ادارات دولتی ممنوع شد!»
  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی‌های زن: «در ادارات دولتی ممنوع شد!»
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • جزئیات تازه از بیماری ترانه علیدوستی
  • کشفی تازه و متفاوت از تصور پیشین درباره مرز میان مرگ و زندگی
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد