Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@07:07:26 GMT

سفر به این کشورها در ایام نوروز ممنوع!

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۵۱۷۵۷

سفر به این کشورها در ایام نوروز ممنوع!

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مسعود مردانی روز دوشنبه در حاشیه نخستین جشنواره دانشگاه بهره ور و سومین جشنواره بیمارستان بهره ور گفت: موج امیکرون در کشور اکنون وارد سیر نزولی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه خاصیت امیکرون این است که سریع به پیک رسیده و سریع افول می کند، الان بیش از یک ماه است که این سویه کرونا وارد کشور شده و پس از رسیدن به پیک، اکنون در سیر نزولی است و موارد جدید بیماری و بستری های جدید بسیار کم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص بیماری های عفونی با اشاره به وضعیت مطلوب بیمارستان ها گفت: تعداد زیادی از تخت های بیمارستانی آزاد شده است و مریض سرپایی تا یک سوم کم شده است. البته تخت های ICU هنوز اشغال هستند با توجه به اینکه افرادی که در پیک امیکرون بیمار شده و بد حال بودند نیاز به مراقبت دارند.

انتظار می رود تا دو هفته آینده و بعد از نوروز موارد بستری ICU و مرگ و میر نیز کاهش پیدا کند.

زیرسویه BA.۲ امیکرون، خطرناک تر از دلتا؟

امیکرون دارای دو زیرسویه شامل زیرسویه BA.۱، و زیرسویه BA.۲ است.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا در ادامه گفت: بیشترین موارد ابتلا به امیکرون در ایران مربوط به BA.۱ بود که بیشتر شبیه سرماخوردگی بود و اکثر مبتلایان بدون عارضه بهبودی پیدا کردند.
دکتر مردانی با اشاره به خطر زیرسویه BA.۲ افزود: زیرسویه BA.۲ ممکن است یک بیماری شدیدتر مثل سویه دلتا کرونا ایجاد کند اما خوشبختانه این زیرسویه تا کنون درصد کمی از ابتلائات در کشورمان را به خود اختصاص داده است.

در تعطیلات نوروز سفر به کدام کشورها خطرناک است؟

وی با اشاره به آمار ارائه شده توسط سازمان جهانی بهداشت گفت: در دو هفته آینده ممکن است در کشورهای یمن، مصر و کویت مواردی از BA.۲ اپیدمی شده و منجر به ایجاد موج جدیدی از بیماری در این کشورها شود.

عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا به مسافران نوروزی که میخواهند به ترکیه و امارات سفر کنند توصیه کرد که توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند و از حضور در محل هایی که فاصله اجتماعی رعایت نمی شود جدا خودداری کنند.

دز چهارم واکسن، فقط برای گروه های خاص

در پاسخ به سؤال خبرنگار ایران پرس مبنی بر اینکه آیا دز چهارم واکسن لازم است یا خیر، دکتر مردانی گفت: تاکنون سازمان بهداشت جهانی و کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا به این جمع بندی نرسیده اند که دز چهارم لازم است.

وی افزود: البته ممکن است برای بیماران دارای ضعف سیستم ایمنی که بدنشان به اندازه کافی آنتی بادی تولید نمی کند دز چهارم واکسن در نظر گرفته شود و قرار است هفته آینده در کمیته در مورد آن بحث شود. شاید دز چهارم برای گروه های خاصی در نظر گرفته شود که تعداد آنها از چند میلیون بیشتر نیست ولی دز چهارم برای افراد عادی اصلا توصیه نمی شود.

منبع: ایران پرس

انتهای پیام/

کد خبر: 1132770 برچسب‌ها عید نوروز کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: عید نوروز کرونا زیرسویه BA ۲ دز چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۱۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • اجتماع ۲۰ هزار نفری امام رضایی‌ها در کرج
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • مهمترین اخبار پنجم اردیبهشت/حذف«زوج و فرد»در طرح جدید ترافیک
  • تفاهم نامه مدیریت مصرف در حوزه صنایع شهرستان خوی امضا شد 
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • آمار نهایی فوتی‌ها و مصدومان تصادفات در نوروز ۱۴۰۳ اعلام شد